Gratis online introductieworkshop

Maak kennis met het programma Reis door het Lichaam

maandagavond 13 september 2021 

20:00-21:30 uur - via Zoom

 

Er vindt op zaterdag 18 september twee Engelstalige workshop plaats van 9:00-10:30 uur en 19:00-20:30 uur. Je kunt er ook voor kiezen aan één van deze workshops deel te nemen. Jouw keuze kun je aangeven op onderstaand inschrijfformulier.

 

Kom gratis kennismaken met het educatieve en preventieve programma Reis door het Lichaam. In deze online workshop zal je meegenomen worden op reis en voor jezelf de meerwaarde, de kracht en het plezier van dit lichaamsgerichte lesprogramma gaan ervaren.

 

De methode die kinderen spelenderwijs leert luisteren naar hun lichaam en bekrachtigt in het maken van keuzes die goed zijn voor hun gezondheid en welzijn. Middels lichaamsgericht onderwijs, mindfulness, beweging en tekenen worden drie belangrijke bouwstenen voor een sterke basis in het leven gestimuleerd, namelijk lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde.

 

Deze online workshop zal je inspiratie en tools geven hoe lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde op speelse en creatieve wijze te stimuleren bij kinderen.

 

Tijdens deze workshop is er ook de mogelijkheid om eventuele vragen over de (online) training te stellen.

 

Deze workshop is open voor mensen werkzaam in het primair onderwijs, naschoolse opvang, intern begeleiders, vakdocenten, dans- en bewegingsdocenten, coaches, hulpverleners die geïnteresseerd zijn in bewegend leren en het op creatieve manieren begeleiden en onderwijzen van kinderen.

 

Lees meer over de inhoud van het programma HIER.

 

Lees meer over de training HIER.

 

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. En mocht je nog mensen kennen die deze workshop ook interessant vinden, geef ze een seintje!

Je kunt ze eventueel ook uitnodigen via deze Facebook event pagina: https://www.facebook.com/events/327776692035013

 

 

PS: Ervaring met mindfulness, dans en yoga is niet nodig!

 

Inschrijven

Je kan kiezen uit optie:

A) maandagavond 13 september, 20:00-21:30 uur (NL)

B) zaterdagochtend 18 september, 9:00-10:30 uur (Engelstalig)

C) zaterdagavond 18 september, 19:00-20:30 uur (Engelstalig)

 

Geef op onderstaand inschrijfformulier aan voor welke optie je kiest. Je ontvangt na inschrijving z.s.m. (uiterlijk binnen 2 werkdagen) een bevestigingsmail met de Zoom link. Tot dan!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.