Gratis online introductieworkshop

Maak kennis met het programma Reis door het Lichaam

woensdagavond 19 mei 2021  VOL

20:00-21:30 uur - via Zoom

 

Je kunt je wel nog:

a) inschrijven voor de Engelstalige gratis online introductieworkshop op zaterdag 22 mei 19:00-20:30;

b) je naam en e-mail achterlaten op deze pagina om al eerste geïnformeerd te worden wanneer er alsnog een plekje vrijkomt en anders over de eerst volgende mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis introductieworkshop.

 

Kom gratis kennismaken met het educatieve en preventieve programma Reis door het Lichaam. In deze online workshop zal je meegenomen worden op reis en voor jezelf de meerwaarde, de kracht en het plezier van dit lichaamsgerichte lesprogramma gaan ervaren.

 

De methode die kinderen spelenderwijs leert luisteren naar hun lichaam en bekrachtigt in het maken van keuzes die goed zijn voor hun gezondheid en welzijn. Middels lichaamsgericht onderwijs, mindfulness, beweging en tekenen worden drie belangrijke bouwstenen voor een sterke basis in het leven gestimuleerd, namelijk lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde.

 

Deze online workshop zal je inspiratie en tools geven hoe lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde op speelse en creatieve wijze te stimuleren bij kinderen.

 

Tijdens deze workshop is er ook de mogelijkheid om eventuele vragen over de (online) training te stellen.

 

Deze workshop is open voor mensen werkzaam in het primair onderwijs, naschoolse opvang, intern begeleiders, vakdocenten, dans- en bewegingsdocenten, coaches, hulpverleners die geïnteresseerd zijn in bewegend leren en het op creatieve manieren begeleiden en onderwijzen van kinderen.

 

Lees meer over de inhoud van het programma HIER.

 

Lees meer over de training HIER.

 

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen. En mocht je nog mensen kennen die deze workshop ook interessant vinden, geef ze een seintje!

Dat kan ook via het Facebook event van deze workshop: https://www.facebook.com/events/813535405950984 of het Linked-In event: https://www.linkedin.com/events/6790640724204494848/

 

PS: Ervaring met mindfulness, dans en yoga is niet nodig!

 

Inschrijven

Je kan kiezen uit deelname op

A) zaterdagavond 22 mei, 19:00-20:30 uur (Engelstalig)

B) op de lijst om als eerste geïnformeerd te worden als er een plek vrijkomt "reservelijst" of een nieuwe volgende mogelijkheid in de toekomst.

 

Geef op onderstaand inschrijfformulier aan voor welke optie je kiest. Je ontvangt na inschrijving z.s.m. (uiterlijk binnen 2 werkdagen) een bevestigingsmail met de Zoom link. Tot dan!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.