Training Reis door het Lichaam

op basis van OPEN INSCHRIJVING & incompany

Een tweedaags avontuur van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Via deze training verwerven de deelnemers het certificaat docent Reis door het Lichaam. In deze training worden de deelnemers opgeleid tot gecertificeerd Reis door het Lichaam docent. Deze opleiding accrediteert tot het verzorgen van lessen Reis door het Lichaam aan kinderen zoals die zijn vastgesteld in het boek.

 

Deze training is open voor:

- leerkrachten primair (speciaal) onderwijs;

- intern begeleiders;

- onderwijs -en klassenassistenten;

- vakleerkrachten;

- docenten lichamelijke opvoeding / bewegingsonderwijs;

- pedagogisch medewerkers;

- dans- en bewegingsdocenten (werkzaam in het onderwijs/opvang of de wens te werken in het onderwijs/opvang);

Deze training accrediteert nadrukkelijk niet tot het verzorgen van trainingen (in welke vorm en met welke bedoeling dan ook) aan volwassenen en professionals.

 

Belangrijk: ervaring in beweging, dans of yoga is niet nodig.

inhoud trainingsdagen


Dag 1 van de training staat in het teken van de deelnemer en zijn/haar rol als docent van dit programma. De deelnemer zal zelf het doel, de intentie, de bouwstenen en de meerwaarde van het programma en de methodiek gaan ervaren. Dit stelt de deelnemer in staat om het programma te gaan delen vanuit een ervaringsgerichte plek en als rolmodel.
Daarnaast zullen de didactische vaardigheden die belangrijk zijn voor het overdragen van dit programma, het creëren van een optimaal pedagogisch klimaat en het waarborgen van de intentie van het programma verkent en geoefend worden.

 

Dag 2 van de training staat in het teken van de praktijk. We verdiepen ons in de unieke lesopbouw en daarnaast ontvangt de deelnemer praktische tools voor het faciliteren en uitvoeren van de lessen afgestemd op de doelgroep. Het observeren van een les gegeven aan kinderen en het zelf oefenen met lesgeven zijn onderdeel van deze dag. Als afsluiting ontvangt de deelnemer tips over hoe het programma succesvol te implementeren in de school en/of organisatie.


Na voltooiing van de training zal de professional met de nodige tools en ervaring terugkeren naar het werk. Klaar om met plezier en gemak aan de slag te gaan met het curriculum. 

Deelnemers ontvangen:

  • bewijs van certificering;
  • het boek Reis door het Lichaam;
  • toegang tot de Spotify muzieklijsten;
  • toegang tot een docenten pagina op de website met ondersteuningsmateriaal;
  • een starters kit;
  • lidmaatschap van de online docentengroep op Facebook voor support en inspiratie;
  • vermelding als gecertificeerd docent/organisatie op de website;


Incompany Training

De training wordt ook op incompany basis verzorgd. Een waardevolle training voor de na-/bijscholing van je werknemers/collega's.

 

Bij deze trainingsvorm wordt de training voor jouw school, organisatie of instelling gegeven op een door jou gewenste locatie en op de wijze die voor jou en jouw werknemers/collega’s het beste uitkomt. Een incompany training levert je daarnaast financieel voordeel op.

Minimum aantal van 6 deelnemers.

 

De school, organisatie of instelling dient te zorgen voor een geschikte accommodatie, voor de catering en voor een whiteboard, flipover en een beamer. De indeling van de trainingsdagen gebeurd in onderling overleg. De training zal gegeven worden door Esther Arends, de grondlegger van het programma.


 

Vraag op deze pagina kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Voor meer informatie neem telefonisch contact op via 06-47007655 of stuur een e-mail naar info@reisdoorhetlichaam.nl