Gratis inspiratie

Gratis content voor inspiratie!

Gratis les reis door het lichaam

EEN REIS DOOR DE VOETEN

Maak nader kennis met het educatieve programma en download een gratis les Reis door het Lichaam uit het gelijknamige boek. De les beschrijft een reis door de voeten. Eén van de acht lessen die in het praktijkgedeelte van het boek beschreven staan. Het boek is alleen te verkrijgen bij deelname aan de training en wordt begeleid met online ondersteuningsmateriaal.

Download hier jouw gratis les!

* indicates required

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een e-mail in je inbox met een persoonlijke link naar de download.Gratis workshop reis door het lichaam

Kom maandagavond 13 september van 20:00-21:30 uur kennismaken met het programma Reis door het Lichaam tijdens de gratis introductieworkshop.YouTube kanaal - Reis door het Lichaam

INSPIRERENDE TIPS EN LEUKE OEFENINGEN VOOR PROFESSIONALS DIE WERKEN MET KINDEREN

Klik op de knop hier beneden en bezoek het YouTube kanaal van Reis door het Lichaam. Hier worden geregeld korte video's geplaatst met inspirerende tips en leuke oefeningen. De focus van de video's ligt op het spelenderwijs en op lichaamsgerichte wijze vergroten van het lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en de eigenwaarde bij kinderen. Kinderen leren luisteren naar hun lichaam en zo bekrachtigen in het maken van keuzes die goed zijn voor hun welzijn en gezondheid. Daarbij kun je de tips en oefeningen ook zelf toepassen, in je eigen leven. Zo pluk ook jij persoonlijk de vruchten ervan! 

 

PS: vergeet je niet je (gratis) te abonneren op ons kanaal - dan wordt je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe video uitkomt!

Podcast

Movement for the Future of Education with founder Esther Arends, by Movement is my Constant

Engels is de voertaal van deze podcast!