Gratis inspiratie

Gratis les reis door het lichaam

EEN REIS DOOR DE VOETEN

Maak nader kennis met het educatieve programma en download een gratis les Reis door het Lichaam uit het gelijknamige boek. De les beschrijft een reis door de voeten. Eén van de acht lessen die in het praktijkgedeelte van het boek beschreven staan. Het boek is alleen nog te verkrijgen bij deelname aan de training en wordt begeleid met online ondersteuningsmateriaal.

Download hier jouw gratis les!

* indicates required

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een e-mail in je inbox met een persoonlijke link naar de download.YouTube kanaal - Reis door het Lichaam

INSPIRERENDE TIPS EN LEUKE OEFENINGEN VOOR PROFESSIONALS DIE WERKEN MET KINDEREN

Klik op de knop hier beneden en bezoek ons YouTube kanaal.  Hier worden geregeld korte video's geplaatst met inspirerende tips en leuke oefeningen voor professionals die werken met kinderen en hen spelenderwijs willen ondersteunen in het maken van keuzes die hun gezondheid en welzijn dienen. Daarbij kun je de tips en oefeningen ook zelf toepassen, in je eigen leven. Zo pluk ook jij persoonlijk de vruchten ervan! 

PS: vergeet je niet je (gratis) te abonneren op ons kanaal - dan wordt je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe video uitkomt!