8-weekse Online Training Reis door het Lichaam

Er vinden ook geregeld Engelstalige online trainingen plaats, mocht je liever bij een Engelstalige training aansluiten en de geplande data willen bekijken, klik dan hier: https://www.journeythroughthebody.com/teacher-training/

inhoud training

De training is gericht op de professionele en ook de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer en leidt de deelnemer op tot gecertificeerd docent van de methode.

 

Tijdens deze 8 weekse reis ontmoeten we elkaar iedere week, vanuit de comfort van je eigen huis, voor een 2-uur durende online "live" trainingssessie (let op, sessie 7 duurt 2,5 uur).

 

Week 1 - 4 staan in het teken van jou en je rol als docent van dit programma. Je zal o.a. het doel, de intentie, de bouwstenen en de meerwaarde van het programma zelf gaan ervaren. Dit stelt je in staat om het programma te gaan delen vanuit een ervaringsgerichte plek en als rolmodel. Daarnaast zullen de didactische vaardigheden die belangrijk zijn voor het overdragen van dit programma, het creëren van een optimaal pedagogisch klimaat en het waarborgen van de intentie van het programma verkent en geoefend worden.

 


Week 5 - 8 staan in het teken van de praktijk.

We verdiepen ons in de unieke lesopbouw en daarnaast ontvangt je praktische tools voor het faciliteren en uitvoeren van de lessen afgestemd op de doelgroep. Het observeren van een les gegeven aan kinderen en het zelf oefenen met lesgeven maken hier deel van uit. Als afsluiting ontvangt je tips over hoe het programma succesvol te implementeren in de school en/of organisatie.

 

Na voltooiing van deze training heb je alle nodige tools en ervaring om direct met het programma aan de slag te gaan.


Trainingsschema

Eerst volgende Nederlandse online training start 25 oktober 2021.

Week 1

Module 1:

Kennismaking & de 3 bouwstenen


Week 2

Module 2:

Reis door je lichaam

 


week 3

Module 3:

Mindvolle didactiek

 


week 4

Module 4:

Heartvolle didactiek

 Week 5

Module 5:

Lesopbouw

 


Week 6

Module 6:

Observeren les

 


week 7

Module 7:

Lesgeven

 


week 8

Module 8:

Dromen & Vieren (certificering)investering

€595 excl. 21% btw*

* Betalen in termijnen is mogelijk. Mocht je hiervan gebruik willen maken dan kun je dit vermelden op het inschrijfformulier.

 

Je ontvangt:

  • het boek Reis door het Lichaam, incl. verzendkosten;
  • werkbladen;
  • bewijs van certificering;
  • toegang tot de Spotify muzieklijsten;
  • toegang tot een docenten pagina op de website met ondersteuningsmateriaal;
  • lidmaatschap van de online docentengroep op Facebook voor support en inspiratie;
  • vermelding als gecertificeerd docent/organisatie op de website;

belangrijk

Benodigdheden:

- een goede internetconnectie;

- een computer/ipad waar je camera en geluid/microfoon functioneert zodat we je goed kunnen horen en zien;

- een ruimte waar je niet gestoord wordt en iets van bewegingsvrijheid hebt;

- werkboek/werkbladen (worden naar je opgestuurd als pdf voor de trainingssessie);

- tekenblok en (pastel)krijt;

- optioneel: muziekboxjes die je kunt aansluiten op je computer.

 

gratis consultatie

Mocht je behoefte hebben om samen te verkennen of deze training op jouw lijf geschreven is of om je vragen te stellen. Dat kan middels een 15 min. gratis consultatie. Klik op de knop hieronder en stuur een bericht met je contactgegevens. Ik neem contact met je op!aankomende Online trainingen - 2022


Meer informatie over de Engelstalige trainingen vindt je HIER

FAQ

Is deze training online?

Ja, deze training vindt plaats via ZOOM, een online trainingsplatform. Voor iedere trainingssessie krijg je een link toegestuurd dat je toegang geeft tot de trainingssessie. Daarom is het belangrijk een goed werkende internetconnectie te hebben en een computer/laptop met video optie en werkende microfoonfunctie in de computer zodat we je kunnen zien en horen.

 

Worden de sessies opgenomen?

Ja, iedere trainingssessie wordt opgenomen voor ontwikkelingsdoeleinden van de trainer. Desondanks is de training ontworpen en is het de bedoeling dat je aan de trainingssessies "live" deelneemt.

 

Wat als ik een keer niet kan deelnemen aan een sessie?

Mocht je aan één sessie niet deel kunnen nemen, dan kun je waarschijnlijk nog steeds deelnemen aan de training. Het hangt af om welke sessie het gaat. Het is belangrijk om dit vooraf even met de trainer te bespreken. 100% aanwezigheid is namelijk een vereiste voor het behalen van het certificaat. Wellicht is het mogelijk de sessie op een ander moment in te halen.

 

Dien ik ervaring te hebben op het gebied van dans, yoga, tekenen of mindfulness om aan deze training te kunnen deelnemen?

Nee, er is geen ervaring op dit gebied vereist en nodig.

 


Of kies...