Incompany training

De training wordt ook op incompany basis verzorgd. Een waardevolle training voor de na-/bijscholing van je werknemers/collega's.

 

Bij deze trainingsvorm wordt de training voor jouw school, organisatie of instelling gegeven op een door jou gewenste locatie en op de wijze die voor jou en jouw werknemers/collega’s het beste uitkomt. Een incompany training levert je daarnaast financieel voordeel op.

Minimum aantal van 6 deelnemers.

 

De school, organisatie of instelling dient te zorgen voor een geschikte accommodatie, voor de catering en voor een whiteboard, flipover en een beamer. De indeling van de trainingsdagen gebeurd in onderling overleg. De training zal gegeven worden door Esther Arends, de grondlegger van het programma.


Inhoud

Dag 1 van de training staat in het teken van de deelnemer en zijn/haar rol als docent van dit programma. De deelnemer zal zelf het doel, de intentie, de bouwstenen en de meerwaarde van het programma en de methodiek gaan ervaren. Dit stelt de deelnemer in staat om het programma te gaan delen vanuit een ervaringsgerichte plek en als rolmodel.
 Daarnaast zullen de mindvolle didactische vaardigheden die belangrijk zijn voor het overdragen van dit programma, het creëren van een optimaal pedagogisch klimaat en het waarborgen van de intentie van het programma verkent en geoefend worden.

 

 

Dag 2 van de training staat in het teken van de praktijk. We verdiepen ons in de unieke lesopbouw en daarnaast ontvangt de deelnemer praktische tools voor het faciliteren en uitvoeren van de lessen afgestemd op de doelgroep. Het observeren van een les gegeven aan kinderen en het zelf oefenen met lesgeven zijn onderdeel van deze dag. Als afsluiting ontvangt de deelnemer tips over hoe het programma succesvol te implementeren in de school en/of organisatie.


 

De training kan ook in 4 (live) dagdelen gegeven worden of middels 8 online trainingsessies van gemiddeld 2 uur.

Dit wordt in gezamenlijk overleg afgestemd.