2-daagse Teacher Training

De reis van Belichaming

Een 2-daags avontuur van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze training is ontwikkeld voor leerkrachten primair onderwijs, pedagogisch medewerkers, dans- en bewegingsdocenten, coaches, hulpverleners en een ieder die kinderen op lichaamsgerichte wijze wil bekrachtigen.

Als bewijs van deelname ontvang je een certificaat en maak je deel uit van de internationale gecertificeerde teacher community van deze methode.

Ervaring in dans, beweging of yoga is niet nodig!


 

 

 

Dag 1 van de training staat in het teken van jou en je rol als docent van deze methode. Je zult zelf de intentie, de bouwstenen en de meerwaarde van de methode gaan ervaren. Dit stelt je in staat om de methode te gaan delen vanuit een ervaringsgerichte plek (als rolmodel).
Daarnaast zullen de didactische vaardigheden die belangrijk zijn voor het overdragen van deze methode, het creëren van een optimaal pedagogisch klimaat en het waarborgen van de intentie van het programma verkent en geoefend worden.

 

Dag 2 van de training staat in het teken van de praktijk. We verdiepen ons in de lesopbouw en daarnaast ontvang je praktische tools voor het faciliteren en uitvoeren van de lessen afgestemd op jouw doelgroep. Het observeren van een les ‘Reis door het Lichaam’ gegeven aan kinderen is ook een onderdeel van deze dag. Als afsluiting ontvang je business tips over hoe je de methode (het product) succesvol kunt implementeren in jouw bedrijf en/of organisatie.


Na voltooiing van deze training, zul je terugkeren naar jouw school, naschoolse opvang, studio of organisatie met vertrouwen, een nieuw curriculum, en een kader waarbinnen je kinderen kan laten kennismaken met het plezier van lichaamsgericht onderwijs. Klaar en uitgerust met de nodige tools en ervaring om het programma met veel plezier en gemak te delen en direct mee aan de slag te gaan!

Je ontvangt tevens:

 

♡ Een starters kit;
♡ Het boek 'Reis door het Lichaam';
♡ Lidmaatschap van de online community op Facebook voor support en inspiratie;

♡ Vermelding als gecertificeerd docent op de website, met naam en link naar je website (of contactgegevens);

♡ Toestemming tot gebruik van de naam 'Reis door het Lichaam' en 'Journey through the Body';

♡ Toegang tot de Spotify lijsten met de muziek voor de lijsten;

♡ Toegang tot de ondersteunings- en docenten pagina op de website Reis door het Lichaam;
♡ Bewijs van certificering.


Mocht je een training bij jou in de buurt willen organiseren, neem dan contact met ons op. We onderzoeken graag samen met jou de mogelijke opties.


InCompany Training

De Teacher Training wordt ook op incompany basis verzorgd. Bij deze trainingsvorm wordt de training voor je organisatie gegeven op jouw gewenste locatie en op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

Een InCompany training biedt vele voordelen:

 

♡  De trainingsinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.

♡  Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
♡  Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
♡  De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.