Gratis les 'Reis door het Lichaam'

Reis door het Lichaam is een educatief programma dat het lichaamsbewustzijn en de eigenwaarde van kinderen stimuleert d.m.v. mindfulness, bewegingsspelletjes, dans, yoga en tekenen. Op zondag 26 mei en zondag 11 augustus zal er om 14:00 uur een gratis les Reis door het Lichaam gegeven worden door Esther Arends. Deze les is onderdeel van de Teacher Training. Tijdens deze les zullen de deelnemers van de training de les observeren voor leerdoeleinden.
Voor deze les zijn jongens en meisjes, in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar oud, uitgenodigd om lekker te komen leren, bewegen en tekenen.
De les duurt één uur en is GRATIS. Inloop is vanaf 13:45 uur. Welkom!

Voor vragen en meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Esther via telefoonnummer: 06-47007655

 

BELANGRIJK! Tijdens de les op zondag 26 mei 2019 wordt er voor Reis door het Lichaam foto- en filmmateriaal gemaakt. Het beeldmateriaal dat wij maken is erg belangrijk voor ons en zetten wij graag in op bijvoorbeeld de website en op de social media kanalen. Daarmee kunnen we een breed publiek, zowel particulieren als bedrijven, laten zien welke diensten wij verlenen en wat de belangen hiervan zijn. Kinderen kunnen daarom tijdens deze les alleen meedoen wanneer u toestemming geeft dit beeldmateriaal te mogen gebruiken, natuurlijk op volledig discrete wijze. 

 

PS: De ouder(s)/verzorger(s) mogen bij deze les aanwezig blijven.

 

Locatie:

Studio Conny Janssen Danst

's Gravendijkwal 58 B

3014 EE Rotterdam

 

Parkeren is op zondag gratis aan de overkant van de straat en in de wijk gelegen tegenover de studio!

 

Nodig vriendjes en vriendinnetjes van de kids uit via de Facebook Event Pagina!