Gratis les 'Reis door het Lichaam'

Reis door het Lichaam is een educatief programma dat het lichaamsbewustzijn en de eigenwaarde van kinderen stimuleert d.m.v. mindfulness, bewegingsspelletjes, dans, yoga en tekenen. Op zondag 13 januari 2019 zal er om 14:00 uur een gratis les Reis door het Lichaam gegeven worden door Esther Arends. Deze les is onderdeel van de Teacher Training. Tijdens deze les zullen de deelnemers van de training de les observeren voor leerdoeleinden.
Voor deze les zijn jongens en meisjes, in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar oud, uitgenodigd om lekker te komen leren, bewegen en tekenen.
De les duurt één uur en is GRATIS. Inloop is vanaf 13:45 uur. Welkom!

Voor vragen en meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met Esther via telefoonnummer: 06-47007655

 

Via de facebook event pagina kun je andere ouders op deze gratis activiteit attent maken. Hoe meer kinderen, hoe meer vreugd!

 

PS: De ouder(s)/verzorger(s) mogen bij deze les aanwezig blijven.

 

Locatie:

Entre Cour & Jardin

Brusselsesteenweg 263-265

9090 Melle

 

Parkeren is gratis. Entre Cour & Jardin ligt in het centrum van Melle, waar gratis kan geparkeerd worden (omliggende straten, gemeenteplein,...). In dit deel van de Brusselsesteenweg geldt wel "blauwe zone", maar er kan gratis en zonder beperkingen geparkeerd worden aan het voetbalplein in de Wezenstraat (via de Kapellestraat).

 

Voor meer informatie over de bereikbaarheid zie: http://www.ecej.be/contact

 

HOST

Deze les wordt mede georganiseerd door Ilse Grieten van YOURTH.

Voor vragen kunt u ook contact met haar opnemen.

www.yourth.be

TEL: 0499/314299

E-MAIL: ilse@yourth.be