kindpng_2388248 (1)

“Every new beginning comes from some other beginning’s end”.

Ik heb een belangrijk besluit genomen wat een effect heeft op de toekomst van Reis door het Lichaam.

Laat me je even meenemen achter de schermen…..

Sinds het begin van dit jaar merkte ik bij mezelf op dat er iets veranderd was in mijn energie en enthousiasme. Ik merkte op dat ik sneller moe was, weinig inspiratie en flow ervaarde en er regelmatig weerstand opdook.
Mijn lijf was duidelijk aan het communiceren dat er iets niet in overeenstemming was. Ik had dus werk te doen en deze weerstand te onderzoeken. Dit heb ik afgelopen zomervakantie gedaan door mijzelf de vraag te stellen: “Welke boodschap en welk verlangen ligt onder deze weerstand?”

En ik heb antwoord gekregen op deze vraag. Ik ben tot een belangrijke realisatie gekomen. Mijn hart verlangt namelijk naar vrijheid en ruimte om nieuwe mooie waardevolle dingen te ontwikkelen. Dit verlangen heb ik al enige tijd. De weerstand die ik voelde kwam voort ui de angst voor verandering. Hierdoor bleef ik doorgaan op de oude manier en als het ware tegen de stroom inzwemmen. Voorheen maakte ik door deze angst geen ruimte dit verlangen serieus te onderzoeken en daar acties aan te verbinden. Dat is nou anders. Het verlangen is groter geworden dan de angst. De tijd is nu rijp om mijn hartverlangen in vervulling te laten gaan.

Na deze realisatie kwamen vragen op als “Ga je nu alles stoppen? Er een punt achter zetten en het bedrijf opheffen?” of “Ga je het in een nieuwe vorm gieten of overdragen aan iemand anders?”

Wat hierin duidelijk voelbaar werd voor mij is dat het niet de bedoeling is dat alles stopt. Nee, het programma, met haar bezielde missie en positieve impact op het welzijn van kinderen, dient voort te gaan. Hoe? Dat is de vraag waar ik nu mee bezig ben. 

Achter de schermen voer ik verkennende gesprekken en doe ik gedegen onderzoek naar de verschillende mogelijkheden. Stap voor stap ontstaat er steeds meer duidelijkheid en richting, maar het is nog niet 100% helder. Zodra dit het geval is, zal ik je hierover zeker gaan informeren!

 

Wat wel al 100% helder is geworden is dat ik op 19-20 november mijn aller aller laatste live training zal gaan geven!

 

Deze training vindt plaats op de vaste trainingslocatie van Reis door het Lichaam, de Oscar Romeroschool in Rotterdam.

Dit gaat een super mooie en speciale training worden en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om deze magische en mooie 2-daagse training nog eenmaal live te gaan verzorgen.
En wat het nog specialer maakt is dat op 20 november International Children’s Day is. Kinderdag wordt elk jaar gevierd om o.a. het welzijn van kinderen over de hele wereld te verbeteren. Hoe mooi en symbolisch om op deze dag het einde van mijn live trainingen te mogen vieren.

Ik nodig je van harte uit hier bij te zijn!

Voor meer informatie over de inhoud van de training en wat je zoal ontvangt bij inschrijving klik op onderstaande link: www.reisdoorhetlichaam.nl/training

Geef een antwoord

Nieuwste blog

“Er zit meer wijsheid in je lichaam dan in je diepste filosofie.”

Friedrich Nietzsche

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in de winkelwagen

Verder winkelen